Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuvalimize Yansıyanlar Konulu Resim Sergisi Açıldı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Erzincan Vali Metin İlyas Aksoy Ortaokulu öğrencileri tarafından Erzincan Park AVM ’de “Tuvalimize Yansıyanlar” konulu resim sergisi açıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Erzincan Vali Metin İlyas Aksoy Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan 90 adet eser sanatseverler için sergilendi.

Tuval üzerine akrilik boya, pul çalışması ve Filografi çalışması üzerine toplam 90 eser yer aldığı sergiye vatandaşlar oldukça fazla ilgi gösterdi. Sergiyi gezen vatandaşlara okul müzik öğretmeni ve öğrenciler tarafından da ayrıca kısa bir müzik ziyafeti verildi.

Yapmış oldukları eserlerini sergileyen öğrenciler gösterilen ilgiden fazlasıyla memnun olduklarını ifade ederek, “yaklaşık 20 günlük bir çalışma yaptık. Çok farklı 90 adet eser ortaya çıktı. Çalışmalarımıza destek olan Öğretmenimiz Selma Hocamıza ve Müdürümüze çok teşekkür ederiz ifadelerini kullandılar.

Erzincan Park AVM ’de “Tuvalimize Yansıyanlar” konulu sergi ile ilgili bilgi veren Metin İlyas Ortaokulu Resim İş öğretmeni Selma Korkmaz Gülüş açıklamasında; “Cumhuriyetimizin 96. Yıl kuruluş etkinlikleri kapsamında, 3 haftalık bir çalışma ile sergilediğimiz eserleri ortaya çıkararak sanatseverleri AVM ’de buluşturduk.  

Öğrencilerimizin ders içerisinde yapmış oldukları çalışmalar içerisinde, Tuval üzerine Akrilik boya, pul çalışması, foloğrafi gibi çalışmalar var. Cumhuriyetimiz ile ilgili çok güzel çalışmalarımız var. Sanatın insanlarımız ile buluşturulması düşüncesindeyim. Bu çalışmalar ile birlikte öğrencilerimizin de yeteneklerini ortaya çıkarmaları anlamında teşvik etmiş oluyoruz” dedi.

Erzincan Park AVM ’de açılan sergiye Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’nun yanı sıra kurum ve daire amirleri, öğrenciler, öğrenci velileri ve sanatseverler ilgi gösterdi. Sergi Gün boyunca açık kaldı.