Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da öğrencilere yönelik “Yazılım Mühendisliği” üzerine program düzenlendi

Günümüzün önemli mesleklerinden biri olan Yazılım Mühendisliği ile ilgili olarak, Erzincan Belediyesini katkıları Yazılım Mühendisliği Nedir? Yazılımda kendimizi nasıl geliştiririz? Programı düzenlendi.

Günümüzün önemli mesleklerinden biri

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un katılımı ile Belediye çok amaçlı salonda gerçekleştirilen programa, Erzincan Fen Lisesi, Erzincan Lisesi ve Özel Sefa Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile vatandaşlar katıldı.

Berkan Ercan, Yunus Eren Nalbant, Enes Muratlı ve Recep Tayyip Osma’nın online olarak katılan konuşmacılar, Yazılım Mühendisliği konusunda bilgilerini paylaştılar.

 Yazılım Mühendisi olmak için Üniversitelerin ilgili mühendislik bölümünden lisan derecesi ile mezun olmanın yeterli olduğunu belirten konuşmacılar; yazılım mühendisliği, bilgisayar bilimi ve mühendisliğinin bir dalıdır. Bilgisayar yazılımı geliştirme, test etme ve bakımını içeren bir meslek olduğu ifade edildi.

 Programda bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun konuşmasında, yazılım mühendisliğinin önemine dikkat çekerek, programa katılan konuşmacılara teşekkür edip, başarılarının devamını diledi.

 Programa katılım sağlayan Erzincan Fen Lisesi, Erzincan Lisesi ve Özel Sefa Fen Lisesi öğrencileri verdikleri değerli bilgilerden dolayı konuşmacılara teşekkür ettiler.