Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sokakta Satranç Var

İlkinin 2015 yılında başlatılan ve bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Sokakta Satranç Var” projesi ile ilgili Türkiye Satranç Federasyonu Erzincan İl Temsilcisi Murat Burak San açıklamalarda bulundu.

İlkinin 2015 yılında başlatılan

Satranç İl Temsilcisi San yaptığı açıklamasında; “İlk kez 2015 yılında yıl büyük bir başarıyla hayata geçen “Sokakta Satranç Var” projesi bu yıl 2-8 Eylül 2019 tarihlerinde 5. kez gerçekleştirildi.

Bildiğiniz gibi projemizi her yıl bir önceki yıldan daha kapsamlı ve hazırlıklı bir şekilde organize etmeye ve il genelinde ses getirecek bir şekilde hayata geçirilmeye çalışıyoruz.

2 Eylül 2019 tarihinde Atatürk Parkında, 3 Eylül 2019 tarihinde Barış Manço parkı (Postane karşısı) satranç takımlarımızla satranç oynadık. 4 Eylül Çarşamba Günü Taşçı Konağında satranç takımlarımızla satranç oyumuzu gerçekleştirdik.. 5 Eylül Perşembe Günü İnönü Heykeli (Valilik Önü) satranç takımlarımızla satranç oynadıktan sonra 6 Eylül cuma günü 4 yolda Millet Bahçesi ve Yeraltı çarşısı satranç takımlarımızla satranç oynadık. 7 Eylül Cumartesi Günü Kule parkta hızlı satranç turnuvası düzenlendi.. 8 Eylül Pazar günü Ekşisu’da/Çağlayan’da satranç takımlarımızla satranç oynadık dedi.