Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurt Ailesinin Çifte Sevinci

Erzincan Melikşah ilkokulunda Aynı sınıfta eğitim gören Kurt ailesinin ikizleri ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadılar. Karnelerini alan ikiz öğrenciler, sevinçlerini aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı.

Erzincan Melikşah ilkokulunda Aynı

Türkiye genelinde 18 Milyon Öğrenci karne sevinci yaşarken Erzincan’da toplamda 41 Bin öğrenci karne aldı. 2018 2019 Eğitim Öğretim yılının son ders zilinin çalması ile birlikte Erzincan Melikşah İlkokulun da düzenlenen karne töreninde 154 birinci sınıf öğrencisi ilk kez karne heyecanı yaşarken 107 öğrenci ise ilkokulunu tamamlayarak beşinci sınıfa geçen öğrenciler olarak karne sevinci yaşadılar.

Karne töreninde özellikle birinci sınıf öğrencileri ve aileleri büyük heyecan yaşarken minik öğrenciler aynı zaman da tatile girmenin de sevincini paylaştılar.

Erzincan Melikşah İlkokulunda aynı sınıfta okuyan kurt ailesinin ikizlerinin de karne heyecanları ve sevinçlerine aileleri de ortak olurken sınıf öğretmeni, Güzel bir eğitim öğretim dönemi geçirdiklerini dile getirerek, “İkizlerimizi çok seviyoruz. Onlar da bizleri mahcup etmeyecek şekilde derslerine çok çalıştılar ve çok başarılılar. Gelecekte de daha başarılı olmalarını diliyoruz.” dedi.

İkizler de aynı sınıfta bulunmaktan mutluluk duyduklarını, karnelerinin de çok iyi olduğunu ifade ettiler.

Her sınıfta farklı heyecanlar yaşanırken aileleri çocuklarının sevinç ve heyecanlarını birlikte paylaştılar. Mezun olan dördüncü sınıflar giydikleri mezuniyet kıyafetleri ile kep fırlatırken öğretmen ve ailelerine daha başarılı olma sözü verdiler.