Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş Adamı Ömer Aksu’dan Eğitime Anlamlı Destek

Eğitime verdiği destekler ile her zaman takdirleri üzerine toplayan iş adamı Ömer Aksu, özellikle Pandemi döneminde yüz yüze eğitimlerden uzak kalan ve YKS sınavlarına hazırlanan İmam Hatip Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine yönelik soru bankası ve Test kitapçıkları dağıttı.

Eğitime verdiği destekler ile

Haber: Hasan Çakmak

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdüren Korona Virüsü salgını sonrasında yüz yüze eğitimlere ara verilmiş uzaktan eğitime geçilmişti. Doğu ve Güneydoğu Anadolu da ilk proje okulu olma özelliğini de taşıyan Erzincan TOBB Binali Yıldırım kız İmam Hatip Lisesi(Fen ve Sosyal Bilimler) proje okulunda ilk mezunlarını verecek olmasının yanında büyük başarılar beklenen 12. Sınıf öğrencileri bu yıl ilk kez YKS sınavına girecekler.

Erzincan TOBB Binali Yıldırım kız İmam Hatip Lisesi(Fen ve Sosyal Bilimler) proje okulunun yapım aşamasından itibaren okulun her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Erzincanlı iş adamı Ömer Aksu Eğitime destek olmaya devam ediyor. Bu yıl ilk kez 27-28 Haziranda yapılacak olan YKS sınavına girecek olan 12. Sınıf öğrencilerine yönelik Soru bankası ve test kitapçıkları setini temin ederek dağıtılmak üzere okul idaresine teslim etti.

Çocuklarımız bizim geleceğimiz diyen Erzincanlı iş adamı Ömer Aksu, yapılan iyiliğin hizmetin reklamı olmaz. Bizim görevimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize destek olmak. Allah nasip etti. Bu süreçte çocuklarımızın en çok ihtiyacı olan yanlarında olmak Bizlerden soru bankası ve test kitapları setlerinden istediler bizde kendilerine temin ettik. İnşallah başarılı olacak ülkemize şehrimize ve ailelerine faydalı olacaklardır” dedi.

Soru bankası ve test kitapları setlerini alan öğrenciler İş adamı Ömer Aksu’ya teşekkür ederek başarılı olma sözü verdiler.

Erzincan TOBB Binali Yıldırım kız İmam Hatip Lisesi(Fen ve Sosyal Bilimler) proje okul müdürü Uğur Mutlu, “kuruluşundan gönümüze kadar her zaman bizlerin yayında olan ve desteklerini esirgemeyen Erzincanlı iş adamı Ömer Aksu’ya teşekkür ederek günün anısına Plaket takdim etti.