Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ' den Yds/Yökdil İngilizce Hazırlık Kursu

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından YDSYÖKDİL İngilizce Hazırlık Kursu Başlatılacak. Kurslar Hafta sonu programı 04.01.2020 cumartesi başlayacak, toplamda 14 hafta olmak üzere 112 saat sürecek.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Hafta içi, hafta sonu ve Uzaktan Eğitim olmak üzere üç ayrı kategoride düzenlenecek olan kurslar için müracaatlar Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin Ordu Caddesi üzerinde bulunan Sürekli Eğitim Merkezine (Eski Tekel Binası) 03 Ocak 2020 tarihine kadar yapılabilecek.

Hafta sonu programı 04.01.2020 cumartesi başlayacak, toplamda 14 hafta olmak üzere 112 saat sürecek olan kurs özellikle YDS sınavına yönelik gerçekleşecek,

Hafta içi programı ise 06.01.2020 pazartesi başlayacak. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftanın üç günü saat 17.00 ile 20.00 arasında, toplamda 8 hafta ve 72 saat olacak özellikle YÖKDİL sınavına göre düzenlenecek.

Uzaktan eğitim programında ise haftanın 4 günü her gün farklı bir soru tipine göre toplamda 108 saat örnek soru çözümü yapılacak.

Hafta içi veya hafta sonu programlarına kayıt yaptıranlar uzaktan eğitim ile örnek soru çözümünden ücretsiz olarak yararlanacak. Eğitimler Yabancı Diller Yüksek Okulu Öğretim Elamanları tarafından verilecek. Ayrıca hızlandırılmış KPSS kursu ve Piyano kursu için ön kayıtların başladığı belirtildi.

Online ön kayıt ve bilgi için http://sem.ebyu.edu.tr/ adresinden veya 0 446 223 18 99 / 33029 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilir.