Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bölge Hafızlık Yarışması'nda Birinci Oldu

Sümbül Valide Sultan Kız Kur’an Kursu öğrencisi Evsanur Uslu, geçtiğimiz haftalarda elde ettiği il birinciliğinin ardından yapılan hafızlık yarışması bölge elemelerinde de başarı elde ederek bölge birincisi oldu.

Sümbül Valide Sultan Kız

Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin Erzurum’da yapılan bölge hafızlık yarışmasında Birinci olan Sümbül Valide Sultan Kız Kur’an Kursu öğrencisi Evsanur Uslu’nun bölge birincisi olarak Erzincan ilini gururlandırdığını belirterek, “ Kızımızın birinci olacağından şüphemiz yoktu. Kur’an Kurslarımız da tüm hocalarımız birikimlerini hafızlık eğitimi alan çocuklarımız için harcıyorlar. Emeği geçenlerden Allah razı olsun dedi.

İnsanın evladından beklediği en büyük onuru yaşadığını belirten Sümbül Valide Sultan Kız Kur’an Kursu öğrencisi Evsanur Uslu’nun babası Murat Uslu ise Kızım emeklerinin karşılığını aldı. Erzurum’da yapılan hafızlık yarışmasında; binlerce şükürler olsun ki “Doğu Anadolu Bölge birinciliği unvanını Cenabı-ı Hak Yavruma Lütfetti. Kızımın bu günlere gelmesinde çok büyük emeği olan, yetiştiren Sümbül Valide Sultan Kız Kur’an Kursu hocalarına ve özellikle Ayşe Hoca Hanım ile Zeynep Hoca Hanıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum dedi.