Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldız Basketbolda Şampiyon Müşir Zeki Paşa Ortaokulu oldu

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen 2023-2024 yıldız erkekler basketbol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Erzincan Gençlik ve Spor

Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen 01-04 Ocak 2024 tarihleri arasında oynanan yıldız Erkekler basketbol okul sporları müsabakaları bir birinden çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu.

Yaşar Erkan Spor Salonu’nda oynanan final müsabakası büyük heyecana sahne oldu. Finalde Özel Doğa Kolejini 63-38 gibi farklı skorla mağlup eden Müşir Zeki Paşa Ortaokulu il birincisi oldu.

2023-2024 Okul Sporları Yıldız Erkeklerde Müşir Zeki Paşa Ortaokulu basketbol takımı il birincisi olarak Erzincan’ı Okul Sporları Yıldız Erkekler Basketbol Türkiye grup elemelerinde temsil etme hakkını kazandı. Finalde mağlup olan Özel Doğa Koleji il ikincisi oldu.

İl Birincisi olan ve Erzincan’ı gurup elemelerinde temsil etme hakkını kazanan Müşir Zeki Paşa Ortaokulu ilk maçında Erzincan Ortaokulunu 55-21, ikinci maçında Mehmetçik Ortaokulunu86-08 gibi farklı mağlup etti. Son maçında Özel Doğa Ortaokulunu 63-38 mağlup ederek yenilgisin il birincisi olarak Erzincan’ı Türkiye bölge mücadelesinde temsil etme hakkını kazandı.

Maçlar sonunda şampiyon olan takımı tebrik eden Müşir Zeki Paşa Ortaokulu okul müdürü Özgür Orhan; gurubumuzda 4 takım vardı. Tüm takımları farklı mağlup ederek il birincisi olduk. İnşallah Türkiye bölge maçlarında da aynı başarıyı tekrarlayarak Erzincan’ı en iyi şekilde temsil etmiş olacağız. Takımın başarısında emeği olan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor. Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.