Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vizyon Erzincan Projesi hayata geçiyor

Erzincan Valiliği tarafından hayata geçirilen Vizyon Erzincan projesi ile kentin yarınları için atılan adımlar sağlamlaştırılıyor.

Erzincan Valiliği tarafından hayata

Erzincan Valiliği himayelerinde Erzincan’da bulunan tüm kurumların entegre edildiği Vizyon Erzincan Projesi, Erzincan’ın dinamik yapısını ve sürekli gelişen ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçiyor.

VİZYON ERZİNCAN ŞEHRİN YARINLARI İÇİN BUGÜNDEN ATILAN SAĞLAM ADIMLARIN SİMGESİ OLACAK

Tüm kurumların faaliyetlerini, projelerini, gereksinimlerini ve kurumsal kapasitelerini tek bir sistem üzerinden yönetmelerini sağlayan sistem üzerinden anlık güncel verilere ulaşılabildiği gibi sisteme her an anlık veri de yüklenmesi mümkün. Vizyon Erzincan yapılan işler hakkında anlık geri dönüşler yapılmasına imkân tanıyor. Günün her anı sisteme veri girilerek güncelleniyor. Bu sayede Erzincan’a dair en güncel bilgilere hızlı bir şekilde ulaşılabiliyor. Vizyon Erzincan sadece bir yönetim aracı değil. Aynı zaman da şehrin geleceğine yön veren bir pusula. Dijitalleşmenin sunduğu imkânlarla donatılmış bu sistem Erzincan’ın her köşesine dokunarak şehri daha yaşanabilir, daha dinamik ve daha gelişmiş bir hale getirmeyi hedefliyor. Vizyon Erzincan şehrin yarınları için bugünden atılan sağlam adımların simgesi olacak.