Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Umreden dönen Erzincan İl Müftüsü Gül’e ziyaretler devam ediyor

Kutsal topraklara gerçekleştirdiği yaklaşık bir aylık Umre ziyaretini tamamlayarak Erzincan’a dönen İl Müftüsü Muharrem Gül’e Allah Kabul Etsin ziyaretleri devam ediyor.

Kutsal topraklara gerçekleştirdiği yaklaşık

Kutsal toprakların güzelliğinin konuşulduğu ziyarette İl Müftüsü Gül “Hac ve umrenin çok hareketli ve yorucu bir ibadet olduğunun bilincinde olarak bütün kardeşlerimiz ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Ben bu vesile ile Erzincanlı  kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Çok güzel sohbetlerimiz ve değerlendirmelerimiz oldu.” dedi.

Erzincan ve değişik yerlerden gönderilen bütün selamları yerlerine ulaştırdıklarını ifade eden İl Müftüsü Gül,” Kutsal mekânlarda, Beytullah’ta  ve Ravza-i Mutahhara’da başta Pençe Kilit Harekatı şehitleri olmak üzere bütün Şehitlerimiz in ruhlarına ithaf edilmek üzere hatmi şerifler okutularak dua ve niyazda bulunuldu. Ayrıca, Ülkemiz için,  Erzincan’ımız  için, vatandaşlarımız için ve bütün insanlık için dualar yapıldı,  özellikle Pençe Kilit Harekatının Zaferle bitirilmesi için  kafile olarak dua edilmiştir”şeklinde konuştu.

Umre ‘ye giden  Müftü Gül’e , ”Allah kabul etsin” dileklerinde bulunan emekli imam ve vatandaşlara ikram edilen zemzemden içip hurmadan yiyerek sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Müftü Gül,  Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek; Allah herkese o mübarek beldelere giderek oradaki manevi hazzı yaşamayı nasip etsin dedi.