Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’nin Aksakalı Binali Yıldırım EBYÜ’ de gençlerle buluştu

Erzincan’da Sünebeli Tünel’inde ışık görme töreni, EBYÜ 2023-2024 Eğitim Öğrenim Yılı’nın başlaması nedeniyle akademik açılış töreni ve Erzincan Kültür Eğitim Vakfı Akademik Bilim, Sanat ve Spor Ödül törenine katılan Yıldırım gençlerle de bir araya geldi.

Erzincan’da Sünebeli Tünel’inde ışık

Türkiye’nin Aksakalı “gençlerle buluşuyor” programı kapsamında adını taşıyan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde okuyan gençlerle bir araya gelen son başbakan Binali Yıldırım Üniversite yıllarından iş hayatına, siyasete ve günlük hayatına kendine has uslubu ile samimi açıklamalarda bulundu.  

Öğrencilere eğitim hayatlarına dair önemli tavsiyelerde bulunan Türkiye’nin Aksakalı Binali Yıldırım, Türk ve Yabancı uyruklu öğrencilerin özellikle Filistin’de uygulanan şiddet, deprem, kredi yurtlar ve eğitim bursları ile ilgili sorulara samimi cevaplar verdi. Öğrencilere bundan sonra ki süreçte daha sık bir araya geleceğinide belirten Yıldırm, öğrencilerin sorunlarının çözülmesi noktasında talimatlar verdi.

Binali Yıldırım Üniversitesi kütüphanesinde gerçekleştirilen ve modatörlüğünü Kübra Pamukcuoğlunun yaptığı Türkiye’nin Aksakalı “gençlerle buluşuyor” programına Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversite üst yönetimi, akademisyenler, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda öğrenciler ile toplu fotoğraf çekimine katılan Türkiye’nin Aksakalı ve son başbakanı Binali Yıldırım kendisi ile selfie çekilmek isteyen öğrencileri de kırmadı.