Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerine Oryantasyon eğitimi verildi

2023-2024 Akademik yılı yeni dönemde kayıt yaptıran ve mevcut öğrenciler ile Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erkan Güneş ve danışman öğretim üyelerinin katılımı ile Dr. Öğretim üyesi Zeynep Ekmekçi tarafından oryantasyon eğitimi verildi.

2023-2024 Akademik yılı yeni

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hukuku Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirilen 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programında  öğrencilere, üniversite eğitimi, dersler, sosyal faaliyetler ve Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu hakkında bilgiler verildi.

Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Ekmekçi verdiği eğitimin ardından Oryantasyon eğitimine katılım sağlayan öğrencilerin sorularını cevapladı.

Oryantasyon eğitiminin ardından Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Erkan Güneş etkinlik hakkında bilgi verdi. Güneş açıklamasında; Üniversitemize 2023 2024 yılında kayıt yaptırmış olan öğrencilerimize üniversitemizin akademik sosyal ve kültürel imkanları hakkında bilgiler paylaşarak onların üniversitemize daha hızlı bir şekilde uyum sağlamasına katkıda bulunmak için oryantasyon eğitimini verdik. Eğitimin amacı örgencilerin üniversiten hayatına ve üniversitenin işleyişine vakıf olmalarını sağlamaktır. Eğitim sonrasında öğrencilerimiz tarafında yapılan aşurelerimizi ikram edeceğiz. Aşure ikramıyla öğrencilerimizin hem kendi aralarında hem de hocalarıyla kaynaşmalarını sağlamış olacağız. Öğrencilerimize Oryantasyon eğitimini verecek olan Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Ekmekçi hocamıza teşekkür ediyorum” dedi.

Turizm Meslek Yüksekokulu asçılık 2.sınıf öğrencisi Tugay Kılıçaslan; “aldığımız oryantasyon eğitimi üniversite ile ilgili aklımızdaki bütün sorular cevaplandırıldı. Hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Oryantasyon eğitiminden sonra asçılık bolumu öğrencilerinin hazırladığı yaklaşık 500 kişilik aşure öğrencilere ve misafirlere dağıtıldı