Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tebrikler 24Erzincanspor

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden ANAGOLD 24Erzincanspor ligin son haftasında küme düşmesi keşinleşen Sancaktep FK sporu Deplasmanda 3-0 galip gelerek PLAY OFF a kalan dördüncü takım oldu.

TFF 2. Lig Beyaz

ANAGOLD 24Erzincanspor 2. ligde birinci sezonun da PLAY OFF a kalarak büyük başarı sağladı.  Oynadığı 36 maç sonunda elde ettiği 17 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet sonrası topladığı 62 puan ile gurupta 5. sırada yer aldı.
Son hafta mücadelesinde Sancaktepe mücadelesinden mutlak 3 puan ile ayrılması ve Sarıyer sporun puan kaybetmesi sonucu PLAY OFF a kalacak takımın belli olacağı mücadelede Deplasmanda Sancaktepe FK sporu 3-0 mağlup eden ANAGOLD 24Erzincanspor Çorum spor mücadelesinde puan kaybeden Sarıyer sporun üstünde yer alarak ligi 5. sırada bitirdi ve ilk sezonunda 2. ligde PLAY OFF a kalma başarısı gösterdi.
Sancaktepe 15 Temmuz stadyumunda  oynanan ve mücadeleyi Tolga Tugay İnan’ın yönettiği mücadelenin ilk devrsi 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya istekli başlayan ve galibiyeti isteyen 24Erzincanspor 51. dakikada Rıdvan ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Bu kez golcüsü Oğuz Papaker ile 78. dakikada 2-0 öne geçen 24 Erzincansporda 83. dakikada Sefa Akgün attığı harika gol ile skoru belirledi. 0-3
Aldığı bu galibiyet sonrasında gurupta 5. sırada yer alan Sarıyer sporun Çorum spor Deplasmanında beraberlik ile ayrılması sonucu 5. sıraya yükselerek PLAY OFF a kalan 4. takım ANAGOLD 24Erzincanspor oldu. 24Erzincanspor ligi 2. sırada tamamlayan Hekimoğlu spor ile karşılaşacak.
KENTHABER24 Gazetesi ve İnternet Haber sitesi olarak 24Erzincanspora PLAY OFF mücadelesinde başarılar dileriz.