Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sağlık çalışanlarına Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi verildi

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığı'nın yürütmekte olduğu ''Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı'' kapsamında hastane çalışanlarına eğitim verildi.

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü

Eğitime katılım sağlayan çalışanlara Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen program ile katılım belgeleri verildi.

Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Çocuk ve Ergen Sağlığı Daire Başkanlığı’nın yürütmekle olduğu ”anne sürtünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” kapsamında; Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda, İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri ÇEKÜS Biriminde görevli olan Ebe Burcu Genç, Hemşire Fatma Tuzlukaya, Ebe Nilay Yaşar, Ebe Asel Fatma Utku, Ebe Mukaddes Sarıgül ve Diyetisyen Tuğba Özbay tarafından 08.09/11/2023 tarihlerinde iki gün teorik ve 10/11/2023 tarihinde de yarım gün uygulamalı olarak hastane çalışanlarına ‘’Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Hizmet İçi Eğitimi’’ verildi.

Eğitime katılım ağlayan çalışanlara katılım belgeleri Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Gülşah Taş, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Pof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve yöneticiler tarafından takdim edildi.