Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rektör Levent, öğrencilerle yemekte bir araya geldi

Farklı alanlarda öğrencilerle sık sık bir araya gelen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent Üniversite yemekhanesinde öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Farklı alanlarda öğrencilerle sık

Yemekhaneye gerçekleştirdiği ziyarette öğrencilerle sohbet eden EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitenin imkânlarını öğrenciler için devamlı geliştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ziyarette, Rektör Prof. Dr. Akın Levent’e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak ve Genel Sekreter M.Cihat Özgenel eşlik etti. Öğrencilere kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulunan Levent, öğrencilerle yurt imkânları, gelecek planları ile ilgili sohbet ederek, öğrencilerin kampus ve eğitim ile ilgili talep ve isteklerini dinledi.

Öğrencilerin görüşleri ve taleplerini dinleyen Rektör Prof. Dr. Levent, öğrencilere kampusta neler görmek istediklerini, derslerin işleniş şekli, yemekhane ve yurt hizmetlerinden beklentilerini sordu. Öğrencilerin talep ve beklentilerini dinleyerek, onların her zaman yanında olduğunu ve yaşanabilecek her türlü sorunda destek olacağını vurguladı.

Yemek esnasında öğrencilerden gelen istek ve sorunları tek tek not  alan Rektör Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilere her türlü sıkıntıda rektörlük kapısını çalabileceklerini belirtti.

Rektör Levent’in sürpriz ziyareti öğrenciler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Öğrenciler, Rektör Levent’in kendileriyle birebir ilgilenmesinden duydukları mutluluğu ifade ederek, teşekkürlerini sundular.