Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Refahiye Futbol ve Dostluk Turnuvası’nda final heyecanı

İstanbul’da yaşayan Refahiyelilerin dayanışmasını ve bir araya gelmesini sağlayan Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl yirmincisi yapılan Refahiye Futbol ve Dostluk Turnuvası final maçıyla taçlandırılmış olacak

İstanbul’da yaşayan Refahiyelilerin dayanışmasını

Geçtiğimiz ay tamamlanan grup maçlarının ardından yapılan çeyrek ve yarı final müsabakalarıyla birlikte finale çıkan Erecek ve Teknecik köylerinin final maçı 3 Aralık Pazar günü saat 15.00’te başlayacak.

Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği’nden yapılan açıklamaya göre Kâğıthane ilçesinde yer alan Has bahçe Stadında yapılacak olan final maçına tüm Erzincanlılar davet edildi. Final maçı ve kapanış programının bir arada olacağı programa katılımın yüksek olması bekleniyor.

Refahiye Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Batal, bu yıl yirmincisini düzenledikleri turnuvanın hem çekişmeli hem de centilmence geçtiğini belirterek: “3 Aralık Pazar günü final maçıyla birlikte organizasyonumun inşallah kazasız belasız bir şekilde tamamlanacak. Final maçında mücadele edecek olan iki güzide köyümüze de başarılar diliyorum. Dostluğun ön planda olduğu, sporun kardeşlik ve sevgiyi güçlendirdiği bir turnuvayı daha geride bırakıyoruz.” Dedi.

Öte yandan turnuvanın futbol tertip komitesi sorumlusu Hakan Karabulut ise herkesi final müsabakasına beklediklerini söyleyerek “Erecek ve Teknecik köylerimizin final maçı görsel seyri yüksek, çekişmeli geçeceğe benziyor. Şimdiden emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.