Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan; yardımlaşma, dayanışma ve gönüller yapmanın adeta bir okulu, bereket ve paylaşımın simgesidir.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında; Bolluk, merhamet ve af kapılarının ardına kadar açıldığı Ramazan ayına erişmenin huzuru, mutluluğu ve minnettarlığı içinde, Cenabı Hakk’a sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu

Vali Aydoğdu mesajında; Ramazan; mümin kalplerin af, mağfiret ve ilahi ikramlarla taçlandırıldığı, hakikat, hidayet ve hikmetin sonsuz lütfüyle ödüllendirildiği kutlu bir zaman dilimidir.

On bir ayın sultanı olan bu mübarek ayın, her birimizin yüksek manevi değerlere ulaşmamıza, içsel bir muhasebe yapmamıza ve bütün kötülüklerden arınarak yenilenmemize vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Ramazan; yardımlaşma, dayanışma ve gönüller yapmanın adeta bir okulu, bereket ve paylaşımın simgesidir. Fitrelerimiz, zekâtlarımız ve sadakalarımız aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak, onların dualarını almak ve aynı iftar sofrasının etrafında bir araya gelerek paylaşmanın eşsiz mutluluğunu hep birlikte yaşamak bizim hem bir şükür borcumuz hem de maddi bir sorumluluğumuzdur.

Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” Hadisi Şerifini rehber edinerek, sahurdan teravih namazına, oruç saatlerinden iftar sofrasına kadar birlik, beraberlik ve İslam medeniyetinin yüksek ahlakını birlikte yaşayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan-ı Şerifin, hemşerilerimize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, refah ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Yaptığımız dua ve ibadetlerin, tuttuğumuz oruçların kabul olması için yüce Rabbimiz ‘e niyazda bulunuyor; hayırlı, huzurlu ve bereket dolu bir Ramazan ayı diliyorum” ifadelerine yer verdi.