Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Polisim Yanımda, Geleceğim Güvende”

Geleceğe güvenle bakan ve özgüvenli bireyler yetiştirebilmek amacıyla Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü “Polisim Yanımda, Geleceğim Güvende” projesi kapsamında öğrencilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Geleceğe güvenle bakan ve

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personelleri tarafından, öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamak ve sağlıklı, mutlu, özgüvenli bireyler olarak yetişmeleri amacıyla yürütülen “Polisim Yanımda Geleceğim Güvende” projesi kapsamında bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzincan’da sorumluluk bölgesinde bulunan; Vali Recep Yazıcıoğlu İlkokulu’nda, Göktürk İlkokulu’nda, Kavakyolu Anaokulu’nda, genel güvenlik, bilinçli internet kullanımı, sosyal medyadan gelebilecek tehlikeler ve kişisel verilerin paylaşımında dikkat edilecek hususlar, konuları halkında Polisim Yanımda Geleceğim Güvende” projesi kapsamında toplam 330 öğrenciye bilgi paylaşımı yaparak öğrencilerimize broşür ve hediyeler dağıttı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü; “Bugün de yarın da geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin yanındayız.” İfadelerine yer verdi.