Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis ve Polis Okulu öğrencileri için moral gecesi düzenlendi

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından personel ve Polis Okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen moral gecesinde Sivas Devlet Türk Halk Müziği korosunun seslendirdiği eserlere eşlik eden personel unutulmaz bir gece geçirdi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Polis meslek yüksek okulu konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Programın Açılışında konuşma yapan Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt; Cumhurbaşkanlığı genelgesi ile Âşık Veysel’in ölümünün 50.yılında 2023 yılının Aşık Veysel Yılı olduğuna‘ vurgu yaptı.

Gerektiğinde canını bile hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm mesai arkadaşları ve değerli aileleri ile vatana, millete, devlete onurla hizmet edecek polis okulu öğrencilerine seslenen İl Emniyet Müdürü Kurt; düzenlenen Türkü Şöleninde hem Âşık Veysel’i anmalarını hem de Sivas Devlet Türk Halk Müziği korosunun seslendirdiği türkülerle güzel vakit geçirmeleri temennisinde bulundu.

Moral gecesine katılan bin 900 Emniyet personeli ve Polis Okulu Öğrencileri, moral gecesi Programı düzenleyen İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’a, teşekkür ettiler.

Program sonrasında, Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Kültür ve turizm Bakanlığı Sivas Devlet Türk Halk Müziği korosu sanatçıları Gizem Samsa, Said Döşkay, Cafer Üvenç ve Mehmet Ali Ünalmışer’e katkılarından dolayı plaket takdiminde bulundu.