Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özker; babalar gününü kutluyorum

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Erzincan il başkanı Ümit Özker mesajında, tüm babaların evlatlarının yetişmesinde ve hayata hazırlanmasında her zorluğa göğüs gererek özverili davrandığına dikkat çekti.

Babalar Günü dolayısıyla bir

Özker mesajında; Varlığı ile çocuklarına özgüven aşılayan, çocukların ilk kahramanı olan, daima ailesine kol, kanat geren babalarımız hepimiz için çok değerlidir. Yüreklerindeki sevgiyi, şefkati, hoşgörüyü karşılıksız olarak evlatlarına sunan ve ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımız, çocuklarını hayata en iyi şekilde hazırlamak için canla, başla çalışır.

Geleneklerimize ve inancımıza göre ailenin temel direği olarak tanımlanan babalar aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, şefkat, saygı gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Yaşamları boyunca, kendilerini adadıkları aile fertlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için canla başla çalışmalarının yanı sıra, çocuklarına karşı gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesini sağlayan ve onları geleceğe hazırlayan babalar, toplumsal yapımızın şekillenmesinde, yeni nesillerin en iyi şekilde yetiştirilmesinde ulvi bir görevi yerine getirmektedir.

Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların, Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi.