Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minik öğrencilerden “Bir İnsan Bir Tebessüm” projesi

Erzincan’da Demirkent TOKİ İlkokulu’nda uygulanan “Bir İnsan Bir Tebessüm” projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye yardımı düzenlendi.

Erzincan’da Demirkent TOKİ İlkokulu’nda

Projeye destek veren Demirkent TOKİ İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, hazırladıkları kırtasiye yardımlarını Van’ın Muradiye ilçesindeki Yavuz Selim İlkokulu ve Bitlis ilinin Hizan İlçesindeki Kapısuyu Köyü İlkokulunu gönderdiler.

Proje hakkında bilgi veren Demirkent TOKİ İlkokulu Müdürü Ahmet Sağsöz, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlaması ile birlikte öğrencilerin ve velilerin de katılımıyla bir Sosyal Sorumluluk projesi yapılmasına karar verdiklerini belirtti. Okul Müdürü Sağsöz sözlerine şöyle devam etti. “Bir İnsan Bir Tebessüm projesi okul müdür Yardımcımız Rafet Kayaoğlu koordinesinde okulumuzda uygulanmaktadır. Projenin ilk etkinliği olarak, öğrencilerimize yardımlaşma ve dayanışma değerini önemini kavratmak amacıyla kırtasiye yardımı planladık. Toplanan yardımları da kilometrelerce uzaktaki Van ve Bitlik illerinde belirlediğimiz okullara gönderdik. Hediyeleri alan öğrencilerin tebessümleri bizleri ve öğrencilerimizi mutlu etti. Projemiz kapsamında ihtiyaç sahiplerinin yüzlerindeki tebessümleri görmek için etkinliklerimize devam edeceğiz. Projeye katılan öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Bir İnsan Bir Tebessüm projesi kapsamında kırtasiye yardımı gönderilen Van ilinin Muradiye İlçesindeki Yavuz Selim İlkokulu ve Bitlis ilinin Hizan İlçesindeki Kapısuyu Köyü İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri de Demirkent TOKİ İlkokulundaki öğrenci kardeşlerine teşekkür ettiler.