Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milletin iradesini yok sayanlara karşı elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk”

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için Esnaf ve Kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Erzincan Bağımsız Belediye Başkan

Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel ÇakırEmniyet Müdürlüğüne bağlı bölge Trafik Müdürlüğünü ve daha sonra Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesini ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret eden Bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır bir süre sohbet ettikten sonra ziyaretlerine Organize Sanayi bölgesinde ve daha sonra da iftar programı için ihlas vakfında devam ettirdi.

Orucunu ihlas vakfında açan Bağımsız Aday Çakır burada yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi “Bu şehir uzun yıllardır yönetilirken karşı karşıya kaldığı hak etmediği bir duyarsızlıkla karşı karşıya bırakılıyor. Bu şehirde yaşayanların fikirlerine düşüncesine iradesinene bakılıyor nede soruluyor. Buranın kahrını çeken kışını çeken soğuğunu çeken ama şehirle ilgili bir adaylık belirlenecek bir yönetici söz konusu olduğunda onun hiçbir şekilde dikkate alınmadığı bir durum sergileniyor.

Artık en son verilen kararda da ittifak olgusunda karar verirken yine insanların neden böyle karar verildi sorusuna cevap bulamadığı için milletin iradesini yok sayanlara karşı tercüman olabilmek için herhangi bir partiyi adres göstermeden bağımsız aday olduk. Dolayısıyla biz nasıl bir görev üstlendiğimizi nasıl bir vazife ile yükümlü kılındığımızın farkındayız.

Bugün 32 gündür 18-19 saat çalışıyorum sebebi sadece bunu tepki olarak sınırlı kalmaması sonuca gitmesi sonuca gittiğinde de artık taşların yerine oturması ve bu şehirde bundan sonra verilecek kararların bu milletin fikri ne düşüncesine başvurulmadan kalıcı hale gelmesi için bu çabayı sarf ediyorum. Biliyorum ki yalnız değilim tüm ortaya konulan yaklaşımlara rağmen bununla ilgili bütün uygulanan kısıtlamalara rağmen bu şehirdeki insanların iradesinin hala maalesef seçim paketi ile değiştirilebilecek görülmesine rağmen milletin bize verdiği destekle onlardan aldığımız enerjiyle güçle gayretle çalışıyoruz. İnanın elimizden gelse uykumuzdan yine fedakârlık yapacağız vücudumuz dayansa 20 saat 22 saat çalışacağız. Biliyoruz ki vazifemiz bu anlamda çok anlamlı çok büyük bir vazife bu vazifeyi üstlendikten sonra geldiğimiz noktada Allah’a hamdolsun biz seçimi göğüslemiş vaziyetteyiz. Diye konuştu.