Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Midesinde uyuşturucu taşıyan İran uyruklu bir şüpheli tutuklandı

Erzincan polisinin yapmış olduğu uygulamada, mide ve bağırsak kısmında Afyon sakızı maddesi ve metadon hap taşıyan İran uyruklu bir şüpheli tutuklandı.

Erzincan polisinin yapmış olduğu

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin imal ve ticareti veya temini, gerek kullanmak için satın alınması, kabul edilmesi veya bulundurulması, gerekse de kullanımının kolaylaştırılması veya özendirilmesi eylemlerine ilişkin operasyon gerçekleştirdi.

Bu kapsamada Türk Ceza Kanunu 188 inci maddesi “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” suçuna ilişkin Polis Uygulama noktasında durdurulan, 76…plaka sayılı araçta bulunan A. H. isimli İran uyruklu şahsın alınan iç beden muayenesi kararına istinaden hekim gözetiminde çekilen “tomografi” neticesinde mide ve bağırsak kısmında 126 adet kapsül halinde daralı ağırlığı ise 977,60 gr afyon sakızı maddesi ve 25 adet Metadon hap ele geçirildi.

Operasyon kapsamında İran uyruklu A.H isimli şahıs adli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu suçları ile etkin mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.