Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kupa beyi 24Erzincanspor turu komşuda kaptı

Önceki yıllarda aldığı başarılı sonuçlar ile Türkiye Ziraat Kupasına 4. Turda başlayan ve 1. Lig ekiplerinden komşu şehir Erzurum spora konuk olan Kupa Beyi 24Erzincanspor uzatmalarda bulduğu gollerle mücadeleden 3-0 galip ayrılarak adını 5. Tura yazdıran taraf oldu.

Önceki yıllarda aldığı başarılı

Ziraat Türkiye Kupasında tur 24Erzincansporun oldu. 2. Lig Kırmızı gurupta başarılı sonuçlara imza atan ve PLAY OFF potasında bulunan 24Erzincanspor ligdeki başarısını Ziraat Türkiye kupasına da yansıttı.

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumunda oynanan ve Murat Demirkıran’ın yönettiği mücadelede konuk takım 24Erzincanspor tur atlayan taraf oldu. 24Erzincanspor aldığı 3-0 net galibiyet ile adını 5. Tura yazdırdı.

Her iki devrede de orta saha ağırlıklı geçen ve pozisyon bulmakta zorlanan iki takımda 90 dakikada gol bulamayınca statü gereği tek maç olduğu için mücadele uzatmalara gitti. İlk uzatmada daha atak oyun sergileyen konu 24Erzincanspor 97. Dakikada Hasan Kaya ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti ve ilk uzatma bu skorla tamamlandı. İkinci uzatma devresine de istekli başlayan 24Erzincanspor dakika 109’da penaltıdan Enes yılmaz ile skoru 2-0 yaptı. Kontra ataklarını maç boyunca sürdüren 24Erzincanspor 114. Dakikada ilk golün sahibi Hasan Kaya ile bulduğu gol ile son noktayı koydu.3-0 Mücadele bu skorla tamamlanınca tur atlayan taraf 24Erzincanspor oldu.

Kupa beyi 24Erzincansporun 5. Turdaki rakibi 8 Aralık Cuma günü saat 14.30’da Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapılacak olan kura çekiminde belli olacak. 5. turda kupa müsabakalarına, 4. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayan 28 takım ile Trendyol Süper Lig’de UEFA Kulüpler Arası müsabakalara katılım hakkı elde eden 4 takım olmak üzere toplam 32 takım katılacak.