Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemah’ta, Gezen Sinema Tır’ı ile açık hava sinema gösterimleri yoğun ilgi gördü

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kültür Yolu Festivali kapsamında Erzincan Kemah ilçesinde açık hava konserleri ve Gezen Sinema Tır’ı ile açık hava sinema gösterimleri yoğun ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı ‘Gezen Sinema Tırı, Kemah ilçe Belediyesinin katkısıyla düzenlenen açık hava sineması Kemah’ta yoğun ilgi gördü. Yüzlerce çocuk aileleriyle birlikte sinema izlemenin keyfini yaşadı

Erzincan Kemah ilçe belediye başkanı Osman Kemal Aslan’ın girişimleri sonucunda Kültür ve Turizm Bakanlığı, sinema genel müdürlüğünün destekleri ile Gezen sinema Tır’ı ile ilçe sakini güzel bir gün geçirdi.

Gezen Sinema ile ilçe sakinlerinin çok güzel bir iki gece geçirdiklerini belirten Kemah Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan; Eski yaz sinema günlerimiz olurdu. Bunları şimdi de ilçe sakinlerimize yaşatmış olmak bizler içinde onur verici oldu. Gezen sinema tır’ın da İlçe sakinlerimiz Hababam sınıfı ve Yılmaz Erdoğan filmlerini izledi. Ardından Kültür ve Turizm Bakanlığımız sanatçıları konser verdiler. Buradan Kültür ve Turizm Bakanlığımız Mehemt Nuri Ersoy, Bakan Yardımcımız Batuhan Mumcu’ya, Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz ve Sinema Genel Müdür yardımcısı Kemal Uysal’a teşekkür ederim. İlçe halkımıza bu tür etkinlikleri sunmaya devam edeceğiz” dedi.