Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İliç’teki toprak kaymasında hayatını kaybeden Uğur Yıldız Otlukbeli’nde toprağa verildi

Erzincan’ın İliç ilçesinde 13 Şubat 2024 tarihinde bir maden ocağında meydana gele toprak kaymasında göçük altında kalan 9 işçiden biri olan Uğur Yıldız’ın cansız bedeni memleketi Otlukbeli ilçesi Avcı çayırı köyünde toprağa verildi.

Erzincan’ın İliç ilçesinde 13

Sabah saatlerinde Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna getirilen ve otopsi yapılan 33 yaşındaki Uğur Yıldız’ın cenazesi eşi Gamze Yıldız ve ailesi tarafından alınarak Otlukbeli Avcı Çayırı köyüne götürüldü.

Cenaze alımı sırasında yaklaşık 1,5 yıl önce evlendiği eşi Gamze Yıldız’ın feryadı yürekleri sızlatırken Uğur Yıldız’ın annesi Sevda Yıldız, babası Ali Ekber Yıldız ve kardeşleri Alev Duygu ayakta durmakta zorlanırken gözyaşlarına doğuldular.

Otlukbeli Avcılar kötüne götürülen Uğur Yıldız’ın cenazesi ilkindi namazı akabinde kılınan cenaze namazı sonrası defnedildi.

Cenaze törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, Uğur yıldız’ın ailesi, yakınları, iş arkadaşları ve köy halkı katıldı.