Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş’ den açıklama

Erzincan İliç ilçesi maden ocağında yaşanan göçükte toprak altında kalan işçilerden Uğur Yıldız’a ulaşılmasının ardından Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından açıklama geldi.

Erzincan İliç ilçesi maden

Yapılan yazılı açıklamada; Çöpler maden işletmemizde, 13 Şubat 2024, Salı günü saat 14.28 sularında meydana gelen elim kazada toprak altında kalan çalışma arkadaşlarımızdan Uğur Yıldız’ın naşına ulaşıldığını büyük bir üzüntü ile duyururuz.

Merhum çalışma arkadaşımıza Allah’tan rahmet, başta kederli ailesi ve çalışanlarımız olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileriz.

Diğer kayıp çalışma arkadaşlarımız için sürdürülen arama çalışmalarımız, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının denetimi ve desteği altında kesintisiz devam etmektedir. Göçük altında kalan çalışanlarımızın aileleri, olayın ilk anından itibaren sürekli olarak bilgilendirilmekte ve çalışmalarımızı yakından takip etmektedirler.

Bu zor zamanlarda, çalışanlarımızın aileleriyle birlik ve beraberlik içinde olup, yaşanan bu elim kazanın etkilerini en aza indirmek için elimizden gelen tüm çabayı göstermeye devam edeceğiz. Saygılarımızla, Anagold Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş.