Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İŞ-KUR duyurdu; (TMY) statüsünde 12 sürekli işçi alımı olacak

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak şekilde yaralanan (TMY) statüsünde Erzincan’da temizlik görevlisi 12 sürekli işçi istihdam edecek.

Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/Terörle

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığının merkez ve taşra teşkilatında “temizlik görevlisi” olarak istihdam edilmek üzere 419 eski hükümlü/TMY statüsünde sürekli işçi alımı yapılacak. Statüde Erzincan ili için ise 18 ve 40 yaş arası en az ilkokul mezunu olan 12 sürekli işçi alımı istihdam edilecek

Erzincan İŞ-KUR ’dan yapılan açıklamada; adaylar, 4-8 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr, ALO 170 veya e-devlet üzerinden başvurularını yapabilecek.

Sürekli işçi alımı il düzeyinde karşılanacağından dolayı başvurularda adayların, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi üzerindeki adresleri dikkate alınacak.

Alım usulü kura ile yapılacak olup açık iş sayısının 4 katı asil, 4 katıda yedek liste oluşturulacak ve sonrası mülakat olacak. Kura tarihi ve sonuçları: Bakanlığın https://yhgm.saglik.gov.tr adresinden duyurulacak.