Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl Milli Eğitim Müdürü Kartal, ilçelerde eğitim kurumlarını ziyaret etti

İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, eğitim öğretimle ilgili incelemelerde bulunmak, ilçelerde görev yapan yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile bir arada olmak üzere Otlukbeli ve Çayırlı ilçelerinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu

İl Millî Eğitim Müdürü

Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili çalışmaları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile ziyaretlerine devam eden İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, ilk olarak Otlukbeli’nde bulunan eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Otlukbeli Kaymakamı Aydın Yanık’ın da eşlik ettiği Otlukbeli Çok Programlı Anadolu Lisesi ziyaretinde ve ilçede bulunan Fatih Ortaokulu, Otlukbeli İHO, Zafer İlkokulu, Şehit J. Komd.Onbaşı Ünal Eroğlu Anaokulu ziyaretlerinde okul müdürleri ve öğretmenlerle toplantı gerçekleştiren, dersliklerde öğrencilere misafir olan İl Müdürü Kartal eğitim öğretim faaliyetleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal okul kurum ziyaretlerinin ardından Otlukbeli İlçe Kaymakamı Aydın Yanık ve Otlukbeli Belediye Başkanı Yusuf Tektaş’ı ziyaret ederek ilçe ziyaretini tamamladı.

Yoğun ve bereketli geçen günün ikinci ilçe ziyaretini Çayırlı İlçesine gerçekleştiren İl Milli Eğitim Müdürü Kartak, Harmantepe İlkokulu, 29 Ekim İlkokulu, Çayırlı İmam Hatip Ortaokulu ve Çayırlı Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek okullarımızda yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı. Öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelip dersliklerde öğrencilerin misafiri olan Kartal, öğrencilere okul kültürü, yardımcı kaynak kitaplar, destekleme ve yetiştirme kursları, liselere hazırlık çalışmaları, üniversite sınavlarına hazırlık çalışmaları, sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere katılım vb. başlıklarda tecrübelerini ve tavsiyelerini aktardı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal okul kurum ziyaretlerinin ardından Çayırlı Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe ve Çayırlı Belediye Başkanı Atınç Bahadır’ı da ziyaret ederek Çayırlı ilçe ziyaretini sonlandırdı.