Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hız yapma, Can yakma

Dokuz (9) günlük bayram tatili ve okulların ara tatili dolayısıyla oluşabilecek trafik sıkışıklıklarına ve kazalara yönelik Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayram öncesinde tedbirlerini artırdı.

Dokuz (9) günlük bayram

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Merkez, Refahiye ve Tercan Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirlikleri Ramazan Bayramı tedbirleri kapsamında; Bayram tatili münasebetiyle ana yollarda oluşabilecek trafik kazalarını en aza indirmek, trafik akışını güvenli hale getirmek amacıyla, yol güzergahlarında bulunan akaryakıt istasyonları, dinlenme tesisleri, ibadethaneler ve marketlere; Hız yapma Can yakma, Telefona değil Yola Bak isimli bilgilendirici afişler astı.

Ayrıca uygulama noktalarında durdurulan yol kullanıcılarına yönelik emniyet kemeri, hız kuralları, dinlenme süreleri konularında bilgilendirme yaparak çeşitli hediyeler dağıttı.

ÇIKTIĞINIZ YOLUN SONU SEVDİKLERİNİZE ULAŞSIN

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, tatil süresince bayram tedbirleri kapsamında bilgilendirici faaliyetlerin devam edeceği belirtilerek, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Çıktığınız yolun sonu sevdiklerinize ulaşsın” denildi.