Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Sahte para operasyonu 1 kişi tutuklandı

Erzincan polisi tarafından ‘Parada sahtecilik’ suçlarının önlenmesi, faillerin tespiti, şüphelilerin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacı ile gerçekleştirdiği operasyonda 3 şüpheli yakalandı.

Erzincan polisi tarafından ‘Parada

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, yapılan çalışmalar neticesinde; kentte bulunan petrol istasyonlarına sahte para vererek alışveriş yaptığı tespit edilen S.Y. M.M.T ve M.Y isimli şahıslar 06… plaka sayılı araç içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Bahse konu şüpheli araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada sahte olduğu değerlendirilen;

1 Adet 200 Euro, 4 Adet 100 Euro, 88 Adet 50 Euro, 1 Adet 100 ABD Doları, 93 Adet 200 TL

58 Adet 100 TL, 21 Adet 50 TL, 3 Adet 20 TL, 8 Adet 10 TL, 2 Adet 5 TL olmak üzere

toplam miktarı 4450 (dört bin dört yüz elli) EURO, 25.705 (yirmi beş bin yedi yüz beş) TL ve 100 (yüz) Amerikan Dolarına el konuldu.

M.M.T. ve M.Y. isimli şahıslar Adli Kontrol Şartı ile salıverildi.  S.Y. isimli şahıs işlemlerinin ardından tutuklanarak Erzincan Kapalı Cezaevine gönderildi.

Erzincan Valiliği İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Kaçakçılık ile mücadele kapsamında vatandaşların huzur ve güvenliği, kamu düzeninin sağlanması amacıyla Erzincan il genelinde kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir” denildi.