Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da fuhuş operasyonunda 5 mağdur şahıs kurtarıldı

Erzincan il Emniyet Müdürlüğü görevlilerince fuhuşa teşvik etmek ve aracılık yaptığı yer ve imkan sağlama suçlarıyla ilgili yaptığı çalışmada 5 mağdur şahıs kurtarılırken 3 şüpheli şahıs tutuklandı.

Erzincan il Emniyet Müdürlüğü

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince Erincan’da yürütülmekte olan çalışmada A.S. , İ.E. ve S.O. isimli şahısların fuhuşa teşvik ve aracılık yaptığı tespit edildi. Ahlak Büro Amirliğine bağlı 2 ekip ve 10 personel ile yaklaşık 3 ay süre ile yapılan teknik ve fiziki takip çalışmaları sonucu mağdur bayanların kurtarılması, şüpheli şahısların yakalanması ve suç unsurlarının tespiti için; 10 ekip 30 personelle eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

10 ekip ve 30 personelle yapılan eş zamanlı operasyonda, şüpheli şahıslar belirlenen adreslerde yakalanarak gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın şahıs kurtarıldı. Şüpheli A.S., İ.E. ve S.O. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Erzincan halkının huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.