Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Filistin gündemli konferans verildi

Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan Filistin gündemiyle Erzincan İl Müftülüğü personellerine konferans verdi

Diyanet Akademisi Başkanı Doç.

Erzincan İl Müftülüğü konferans salonunda “Filistin, Gazze, Kudüs” gündemi üzerine yapılan konferans Terzibaba Camii İmam Hatibi Yunus Emre Kılıç’ın tilavet ettiği Kur’an-ı Kerim ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen il müftüsü Muharrem Gül personeli selamlayarak, hoş geldiniz dilekleriyle birlikte Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen 43. İl Müftüleri İstişare toplantısına dair değerlendirmelerini paylaştı.

Daha sonra Erzincan’da misafir olarak bulunan Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan kürsüye gelerek personele hitap etti. Diyanet Akademisi’nin görev ve fonksiyonları, vizyon ve misyonu, çalışma ilkeleri, üstlendiği sorumluluklar üzerine bilgiler verdi. Daha sonra dünyanın sıcak gündemi olan Filistin, Gazze ve Kudüs’te cereyan eden olaylar üzerine Hz. Peygamber’in hayatından tablolar sunarak değerlendirmelerde bulundu.

Programın sonunda misafir konuşmacı Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan’a İl Müftüsü Muharrem Gül günün anısına bir tablo takdiminde bulundu. Konferansın tamamlanmasının ardından İl Müftüsü Gül ve Diyanet Akademisi Başkanı Kaan, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere salondan ayrıldılar.