Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 45 bin 166 öğrenci karne heyecanı yaşadı

Erzincan’da okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki 45 bin 166 öğrenci, 2022-2023 eğitim öğretim yılını tamamlayan öğrenciler, karnelerini aldı.

Erzincan’da okul öncesi, ilköğretim

Öğrenci velilerinin katıldığı karne törenleri kendi okullarında gerçekleştirilirken yıl içerisinde farklı alanlarda derece yapan öğrencilere de belge ve ödülleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 19 milyon öğrenci bugün karne heyecanı yaşadı. Karnelerini alan öğrencilerin 3 aylık yaz tatilleri de başlamış oldu. Erzincan İMKB Müşir Zeki Paşa ortaokulunda öğrenciler karne heyecanı yaşadı. Öğrenciler karnelerini öğretmenlerinin ve okul idaresinin elinden aldı. 

8. sınıflar adına okul birincisi Fatma Zehra Malatyalıoğlu’nun yaş kütüğüne plaketi çakmasının ardından dönem içerisinde farklı alanlarda derece yapan sınıf ve öğrencilere okul idaresi tarafından ödülleri verildi. 

Okulu birincilik ile bitiren 8. Sınıf öğrencisi Fatma Zehra Malatyalıoğlu’nun velisi Yakup Malatyalıoğlu’nun kızının başarısından dolayı gurur duyduğunu tüm öğrenci velilerinin de bu gururu yaşama heyecanına ortak olmalarını istedi. Kızının ve tüm mezun olan öğrencilerin eğitim hayatlarında başarılar temennisinde bulundu.

Kızının karne heyecanını yaşayan bir başka veli Ergin Başsoy, “Veliler olarak çok mutluyuz, çok heyecanlıyız. Kızım Öğretmenleri, arkadaşlarıyla çok güzel bir eğitim dönemi geçirdi. İnşallah önümüzdeki seneler daha da güzel vakit geçireceğiz, daha güzel etkinliklerde bulunacağız. Çok güzel çok keyifli bir yıldı. Öğretmenlerine okul idaresine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.