Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'a yeni sağlık kliniği

Erzincan’a yeni sağlık kliniği. Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı Op. Dr. Emrullah Akyüz tarafından açılan klinikte diyetisyen, psikolog ve hemşirede bulunuyor.

Erzincan’a yeni sağlık kliniği.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve davetlilerin katıldığı kliniğin açılışında konuşan Op. Dr. Emrullah Akyüz Erzincan’da sağlık hizmeti sunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti. 

Kurdela kesimi öncesinde konuşan Erzincan Belediye başkanı Bekir Aksun, Erzincan’a böylesi değerli bir kliğini kazandıran Op. Dr. Emrullah Akyüz’e teşekkür etti. Değerli hocamız, yıllardır Erzincan’da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak büyük ve önemli hizmetler yapmıştır. Bu kliniğin anlamlı olduğunu düşünüyorum.  Hocamıza başarılar diliyorum.”dedi.

Op. Dr. Emrullah Akyüz 1984 yılında Diyarbakır’da doğdu. 2011 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun oldu. Yüzüncü yıl Üniversitesi ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum anabilim dallarında çalıştı. Alanında Yurt dışında bir çok eğitime katılan Emrullah Akyüz ayrıntılı ultrason, kısırlık tedavisi, genital estetik ve riskli gebelik takibi üzerine birçok çalışma yapmıştır. Erzincan’a hizmetlerine devam etmek için kendi kliniğini kurmuştur. Op. Dr. Emrullah Akyüz evli ve 3 çocuk babasıdır.