Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan kadın futbol takımında hedef 1. lig

TFF kadınlar 2. Liginde mücadele eden Erzincan Gençlergücü kadın futbol takımı aldığı başarılı sonuçlar sonrasında PLAY OFF guruplarına kalarak 1. Lige ilk adımını attı.

TFF kadınlar 2. Liginde

22 Haziran’da Ankara’da oynanacak olan Play Off ilk maçı için Erzincan Ülkü spor tesislerinde teknik direktör Hakan Or nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erzincan Gençlergücü kadın futbol takımında oyuncuların hırslı oldukları gözlendi. 

Sezonu ve Play Off maçları öncesinde takımın çalışmaları ile ilgili bilgi veren Gençlergücü kadın futbol takımı teknik direktörü Hakan Or takımın sesi olması dolayısıyla basın mensuplarına teşekkür ederek yaptığı açıklamasında; 2022-2023 sezonuna yapılan transferle ile iddialı olarak başladıklarını fakat hakem ve bireysel hatalardan dolayı yaşadıkları puan kayıpları ile başlarda gurubun ortalarında yer aldıklarını hatta düşme potasına kadar indiklerini söyledi. 

Takımın kalitesini daha sonraki maçlarda göstererek topladıkları puanlarla yeniden üst sıralara yükselmesi ile Play Off’lara kaldıklarını söyleyen Or; Biz gurup maçlarına başladığımızda direk gurup lideri olarak 1. Lige yükselmeyi hedeflemiştik. Fakat şuan Play Off lara kaldık. İnşallah burada başarılı olarak 1. Lige çıkacağız. Erzincan’ımızın da bizlere güvenmelerini istiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. Yaz kış demeden çalıştık, bu çalışmalarımızın karşılığını Play Off larda alacağımıza inanıyorum. 

22 Haziran’da Ankara’da oynanacak olan Play Off maçları ile ilgili bilgi veren Teknik Direktör Hakan Or; “İlk maçımız Konyaaltı kadın futbol takımı ile oynayacağız. Bu maçı kazandıktan sonra diğer guruptan gelecek takım ile oynayacağız. İnşallah bu iki maçı da kazarak gülen taraf olur ve 1. Lige çıkarız. Takımda Kaptanın sakatlığı olduğunu diğer arkadaşların bu eksikliği dolduracağını söyledi.

Erzincan’da Kadın futbol takımının varlığından hala birçok kurum ve kuruluşun haberlerinin dahi olmadığını, sadece oyuncuların yakınlarının maçları takip ettiğini söyleyen Or, Bizler deplasmanlara gidiyoruz. İnanın sanki 1. Lig takımı bir erkek takımı gibi seyirci yoğunluğu olan şehrin ve insanlarının ilgi gösterdiği kalabalı seyircilere karşı maçlar oynuyoruz. Erzincan’da bu ilgisizliği anlayamadık. Sebep biz miyiz, Yoksa oyuncularımız mı. Neden ilimizde de bir 1. Ligde mücadele eden bir kadın futbol takımımız olmasın. Destek gördüğümüz takdirde 1. Lige çıkar ve 1. Ligde de başarılı oluruz diyebilirim” dedi.

Çalışmalarını çok sıkı şekilde sürdürdüklerini söyleyen Takımın kalecilerinden Simge Cam, kaleyi rakip oyunculara kapatacaklarını Play off maçlarında gol yemeden 1. Lige çıkacaklarına inandığını söyledi. Takım oyuncusu Aleyna Yasemin Eroğlu ise takım oyunu ile iki maçı da kazanacaklarını ve 1. Lige yükseleceklerini söyledi.