Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Belediyesinden Ücretsiz Eğitim Kursları

Sosyal Belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçiren Erzincan Belediyesi 15 yaş üstü Erzincanlı gençlere sosyal, eğitsel, kişisel gelişmelerine katkı sunmak amacıyla sanat ve meslek edinmeleri için kurslar düzenliyor.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel

Erzincan Belediyesi gençlere hizmet etmeye devam ediyor. Birçok dalda ücretsiz eğitim imkânı sunan Belediye eğitim kursu kayıtlarına başladı.

Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2023-2024 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilecek olan 15 yaş ve üstü Bağlama, Gitar, Keman, Piyano, Resim (Yağlı Boya), Ney, Ses Eğitimi için verilecek olan ücretsiz eğitim kursları için kayıtlar başladı.

Erzincan Belediyesi tarafından sağlanan kurslara gençlerin yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Erzincanlı gençler Erzincan Belediyesi’nin açmış olduğu kurslarına kayıt olmak için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne akın ediyor.

Erzincan Belediyesinden yapılan açıklamada; başvurular 25 Eylül – 10 Ekim 2023 tarihleri arasında Çarşı Mahallesi TOKİ Konutları içerisinde bulunan Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne şahsen yapılacaktır” denildi.