Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Belediyesi’nde çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına yüzde 65 zam yapıldı

Toplu İş Sözleşmesi kapsamında, Erzincan Belediyesinde çalışan kadrolu işçilerin maaşlarına taban yevmiye ve sosyal haklar dahil olmak üzere %65 oranında zam yapıldı.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ve Hizmet-İş Sendikası Erzincan Şubesi Başkanı Harun Mutlu, Belediyede çalışan kadrolu işçiler için Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.

Toplu İş Sözleşmesi kapsamında,

Belediye Başkanı Bekir Aksun yaptığı açıklamasında; “3 yıllık imzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi kapsamında, kadrolu işçilerimize taban yevmiye ve sosyal haklar dahil olmak üzere %65 oranında zam yaptık. Ayrıca işçilerimizin maaşlarına her 6 ayda bir enflasyon + 5 puan refah payı ilave edilecektir.

Üretken Belediyecilik anlayışı ile çıktığımız bu yolda, Belediyemiz çalışanlarının haklarını her zaman en üst seviyede tuttuk. Çalışanlarımızın huzuru ve mutluğu bizim mutluluğumuzdur. İmzaladığımız Toplu İş Sözleşmesi işçilerimiz için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hizmet-İş Sendikası Erzincan Şubesi Başkanı Harun Mutlu ise yaptığı açıklamasında; “Belediyemiz ve Sendikamız arasında yapılan bu Toplu İş Sözleşmesi hayırlı olsun. Belediye Başkanımız Sn. Bekir Aksun Beyefendiye göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.