Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan barosu üye avukatlara yönelik hizmet içi eğitimlere devam ediyor

Erzincan Barosu ev sahipliğinde "Kat Mülkiyeti Hukuku ve Dava Şartı Arabuluculuk" konulu meslek içi eğitim semineri baro üyesi avukatlar ve stajyer avukatların yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Erzincan Barosu ev sahipliğinde

Erzincan Baro başkanlığı tarafından Erzincan barosu üye avukatlara yönelik eğitim seminerleri devam ediyor. Erzincan Barosu Toplantı salonunda gerçekleştirilen ve İstanbul Barosu Avukatları Av. M. Şeref Kısacık, Av. Arabulucu Özlem Kaya’nın sunumu ile Kat Mülkiyeti Hukuku ve Dava Şartı Arabuluculuk konulu seminer verildi.
 Erzincan Barosu Toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere Erzincan Barosu başkanı Av. Âdem Aktürk ile baro üyesi avukatlar ve stajyer avukatlar katıldı.
Toplantı öncesinde kısa bir teşekkür konuşması yapan Erzincan Baro Başkanı Av. Âdem Aktürk; Meslek içi seminer için bir araya geldiklerin i ifade ederek; önümüzdeki aylarda seminerlerimize daha fazla ağırlık vereceğiz. Hemen, hemen her hafta mutlaka meslek içi seminerlerimiz olacak. Bugünkü seminerimiz Kat Mülkiyeti Hukuku ve Dava Şartı Arabuluculuk adı altında olacak. Değerli hocalarımıza şimdiden şahsım ve baromuz üyesi siz avukat arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kendilerini sunumları ile baş başa bırakıyorum” dedi.  
Erzincan Barosu başkanı Av. Âdem Aktürk’ün konuşmasının ardından İstanbul Barosu Avukatları Av. M. Şeref Kısacık, Av. Arabulucu Özlem Kaya’nın sunumu ile Kat Mülkiyeti Hukuku ve Dava Şartı Arabuluculuk konulu sunum gerçekleştirildi. Program karşılıklı soru cevap kısmının ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.