Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ'de KAP Bilgilendirme toplantısı yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi KAP Süreci Hazırlık Çalışmalarına Yönelik toplantı Rektör Prof. Dr. Akın Levent başkanlığında gerçekleştirildi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hazırlık çalışmaları kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Üst Yönetimi,  Kalite Koordinatörlüğü, Kalite Komisyonu, Eğitim-Öğretim Komisyonu, Araştırma-Geliştirme Komisyonu, Toplumsal Katkı Komisyonu, Yönetim Sistemi Komisyonu, Uluslararasılaşma Komisyonu ve Akreditasyon Komisyonu üyelerinin katılımları ile bir toplantı gerçekleştirildi.
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü ve Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Akın Levent’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Kalite Koordinatörlüğü’nün KAP süreci ile ilgili genel bilgilendirilmesinin ardından komisyon çalışmaları hakkında sunumlar yapıldı. 
Sunumlarda kalite çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen, planlanan ve iyileştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirilmeler yapılarak komisyon üyelerinin görüş ve önerileri alındı. Rektör Levent, toplantıya katılan tüm komisyon üyelerine teşekkür ederek KAP sürecindeki çalışmalarda başarılar diledi.