Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ’ de öğrenci danışma bürosu açıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesin (EBYÜ)’de, öğrencilerin ihtiyaç ve talepleri konusunda rehberlik edecek “öğrenci danışma bürosu” açıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesin

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Yalnızbağ Yerleşkesi Sosyal Tesislerde hizmet verecek olan öğrenci danışma bürosunu ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Vekili Metin Uğurtürk de hazır bulundu.

Ziyarette  danışma bürosunda görevli personelle bir araya gelerek öğrencilerin talepleri konusunda bilgi alan Rektör Levent,  Öğrencilerin memnuniyeti ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti. Rektör Levent, öğrenci danışma bürosunun etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdürmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi.

Büroda incelemelerde bulunan Rektör Levent, öğrenci danışma bürosunun önemine vurgu yaparak, öğrencilerin üniversite deneyimlerini en iyi şekilde geçirmeleri için destek sağlanması gerektiğini belirtti. Öğrenci danışma bürosu hakkında bilgi veren  Rektör Levent; “üniversitemizde kurulan danışma bürosu  ulaşım, barınma ve yemek hizmeti gibi genel konularda öğrencilere rehberlik hizmeti sunacaktır. Bu ziyaretimizin amacı da üniversitenin bu öğrenci odaklı yaklaşımını daha da güçlendirmek için atılan önemli bir adımdır” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, öğrenci odaklı bir yaklaşımla hareket ederek öğrencilerin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli hizmetler sunmaktadır. Öğrenci danışma bürosu da bu hizmetlerin önemli bir parçası olarak öğrencilere rehberlik edecektir.