Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ’ de 100. Yıl Cumhuriyet kupası masa tenisi turnuvası yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Müsabakaları” düzenlendi. Müsabakaların ilk ayağı olan üniversite personelleri arası Masa Tenisi Turnuvası, büyük bir heyecana sahne oldu.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Turnuvada, üniversite personelleri arasında yoğun bir rekabet yaşandı. Dr. Öğretim Üyesi Nihat Fırat, gösterdiği üstün performansla birinci olarak büyük bir başarı elde etti. İkinci sırayı ise Lokman Aktepe kazandı. Üçüncülük derecesini ise Dr. Öğretim Üyesi Metin Sarıgöl ve Hüseyin Özyılmaz paylaştı.

Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi personelleri arasında “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Müsabakaları” düzenlediklerini söyleyen rektör Prof. Dr. Akın Levent 100. Yıl kutlamaları kapsamında daha birçok alanda etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek;.Cumhuriyetimizin 100. Yılı çok önemli. Üniversite olarak daha öncesinde de personel ve öğrencilerimize yönelik etkinliklerimiz oldu. Birlik ve beraberliğimiz adına bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz. Eğitimin yanında sportif faaliyetler ile de Üniversitemizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Üniversitemizi Cumhuriyetimizin 100. Yılında daha ileriye taşıyacağız. Turnuvayı organize eden ve katılım sağlayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi personelleri, bu turnuva vesilesiyle bir araya gelerek hem spor yapma fırsatı buldu hem de Cumhuriyet’in önemini vurgulayan bir etkinliğe katılım sağladı.