Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyanet Gençlik Merkezlerinde “Ara Dönem Gençlik Kampı” düzenlendi

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının ara dönemi dolayısıyla Erzincan İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezlerinde kız ve erkek öğrencilere yönelik Ara Dönem Gençlik kampları düzenlendi.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim

Erzincan İl Müftü Yardımcısı Gökhan Badem, İl Müftü Yardımcısı Gülay Demirci ve İl Vaizi Tuba Aktepe’nin açılışlarını yaptığı gençlik kampları, Gülabibey Diyanet Gençlik Merkezi’nde kız öğrencilere, Hafız Mehmet Aydın Gençlik Merkezi’nde ise erkek öğrencilere hizmet veriyor.

Hasan Çakmak SABAH

Toplam 75 öğrenci ile yapılan derslerin, çeşitli etkinlikler ve sosyal becerilerle dolu dolu geçmesi sağlanıyor. Öğle namazı, öğle yemeği ve Erzincanlı hayırseverlerin hazırlayıp sunduğu çeşitli ikramlarla sömestr tatilinde öğrenciler, farklı etkinlik ve aktivitelerle bereketli bir hafta geçiriyorlar.

Erzincan İl Müftülüğü Gençlik Merkezleri görevlileri, Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ilgili personelince yürütülecek kamp faaliyetleri, Kur’an-ı Kerim dersleri, ilmihâl ve adap dersleri, belgesel sine vizyon gösterimi ve oyun aktiviteleri gibi etkinliklerle sürdürülmeye devam ediyor.