Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diş Hekimleri 115’nci yıllarını kutladı

22-27 Kasım tarihleri arasında kutlanan Diş Hekimliği haftası ve Türk Diş Hekimleri 115’nci yılı kutlamaları kapsamında Erzincan’da görev yapan Diş Hekimleri yemekte bir araya geldiler.

22-27 Kasım tarihleri arasında

Enca Medical tarafından düzenlenen organizasyona İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Türk Diş Hekimleri Erzincan İl Temsilcisi Diş Hekimi Serdar Çetinkaya, diş hekimleri ve aileleri katıldı.

Düzenlenen programda ağız ve diş sağlığının önemine değinen, Türk Diş Hekimleri Erzincan İl Temsilcisi Diş Hekimi Serdar Çetinkaya yaptığı konuşmasında; Diş hekimleri arkadaşlarımızın 22 Kasım Diş hekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı gününü kutlarım dedi. “Ağız ve diş sağlığının vücutta çok önemli bir sağlık alanını oluşturduğunu belirten Çetinkaya, Bu yüzden ağız ve diş sağlığı hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı için önemli. Bulaşıcı hastalıkların birçoğu ağız ve diş sağlığı yoluyla bulaşabilmekte olduğunu söyledi.

Programda konuşan Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin; 22 Kasım ’22-27 Kasım Diş Hekimliği Haftası’ kutlayarak özellikle pandemi sürecinden üstün fedakârlıklarından dolayı tüm diş hekimlerine teşekkürlerini iletti.