Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çalınan 2 puanın hesabını kim soracak

TFF 2. Lig kırmızı gurup 7. Hafta mücadelesinde sahasında Sarıyer’i konuk eden 24Erzincanspor mücadelenin uzatma + uzatmasında yediği gol ile sahadan 2-2 beraberlik ile ayrılarak 2 önemli puan bıraktı.

TFF 2. Lig kırmızı

13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan Orta hakem Lütfullah Aslan’ın yönettiği mücadele 2-2 sona erdi. Taraflar 1’er puanın sahibi oldu.

Mücadeleye iyi başlayan ve 20. Dakikada Oguzhan Akgün ile golü bulan Sarıyer 1-0 öne geçti. Gol sonrası baskı kuran 24Erzincanspor beraberlik için kurduğu baskı sonucunda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince devre konuk takım Sarıyer’in 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya daha istekli ve basıkı oyun ile başlayan ev sahibi takım 24Erzincanspor 53. Dakikada Bahadır Taşdelen ile bulduğu gol ile beraberliği yakaladı. Beraberlik golü sonrası güzel futbolunu sürdüren ve pozisyonlar bulan 24 Erzincanspor 87. dakikadaKamil İçer ile bulduğu gol ile 2-1 öne geçti. Maç sonuna 6 dakika ilave eden hakem maçın son düdüğünü çalmamakta ısrar edince konuk takım 90+10 bulduğu gol ile maçın 2-2 olmasını sağladı.Gol sonrası santra yaptırmaması dikkat çekti. Maç sonu taraftarlar yeter artık bu hakemlerden çektiğimiz hep bizim hakkımız yeniyor ne zaman adil yönetim gösteren hakem maçlarımızı yönetcek diyerek isyan ettiler.

Maç sonrası çok kötü tönetim gösteren hakeme taraftar hakkı tepki gösterirken puanlarının çalınmasına sahipsiz şehiriz hakkımızı kim koruyacak diyerek sitemlerini dile getirdiler.