Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdiği seçkin evlatlar sayesinde olmuştur

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde bir mesaj yayımlayan Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt; Kadın merhametin, sevginin, hoşgörünün, özverinin timsalidir. Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdiği seçkin evlatlar sayesinde olmuştur” dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar

İl Müdürü Kurt mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk “Dünya’da hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez.” sözüyle Kurtuluş Savaşı’nın en önemli aktörlerinden biri olan Türk kadınının önemini vurgulamıştır.

Her yerde, her alanda geleceğimizi aydınlatan yürekli, güçlü, emekçi tüm kadınlarımızın cesaretini ve kararlılığını takdir ediyor, devletimizin ve milletimizin bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden ebediyete intikal etmiş kadın kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışan meslektaşlarımız ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” ifadelerine yer verdi.