Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincansporun PLAY OFF İnadı 2-0

TFF 2. lig Beyaz Gurupta PLAP OFF mücadelesi veren ANAGOLD 24Erzincanspor 36. hafta mücadelesinde Ankara Demir sporu Ozan ve Samed ile bulduğu gollerle 2-0 mağlup ederek 6 sırada yer aldı.

TFF 2. lig Beyaz

PLAY OFF şansını devam ettirebilmesi için mutlak galip gelmesi gereken Ankara Demirspor mücadelesini 2-0kazanan ANAGOLD 24Erzincanspor son hafta Sancaktepe spora konuk olacak.
Erzincan Müstakil Atletizm Sahasında oynanan mücadeleye iyi başlayan ve galibiyeti isteyen taraf olan ev sahibi takım ANAGOLD 24Erzincanspor ilk devrede özellikle kanatlardan getirilen toplar golcü Ozan ile buluşturularak gol aradı. Konuk takım Ankara Demir spor kontra ataklarla gol aradı. Devrede her iki takımda gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya gol bulmak ve galip gelerek 3 puan için baskılı başlayan ev sahibi takım ANAGOLD 24Erzincanspor maçın 88. dakikasında Ozan ile bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası beraberlik için baskı kuran konuk takım Ankara Demir spora pozisyon vermeyen 24Erzincanspor uzatmaların 6. dakikasında bu kez Samed ile durumu 2-0 yaptı.
24Erzincanspor aldığı bu galibiyet ile puanını 59 aparak 6. sıradaki yerini korudu. Son hafta mücadelesinde 5. sırada bulunan ve 60 puanı olan Sarıyer sporun puan kaybetmesi ve 24Erzincansporun galip gelmesi durumunda PLAY OFF a kalan takım olacak. 
Son hafta mücadelesindegurupta namağlup şampiyon olan Manisaspor maç yapmazken 2. sırayı garantileyen Hekimoğlu spor 4. sırada yer alan Ankara Demir spora konuk olacak. 3. sırada bulunan kocaeli spor ise son hafta sahasında Gümüşhane sporu konuk edecek. 5. sırada yer alan ve 60 puanı bulunan Sarıyer ise Çorum spora konuk olacak.