Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspordan Gol Show

TFF 2. Lig 15’nci hafta mücadelesinde gurubun güçlü ekiplerinden Isparta 32 futbol takımını her iki yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek puanını 26 yaparak 5. Sırada ki yerini korudu.

TFF 2. Lig 15’nci

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumunda oynanan ve Efe Tanrıverdi’nin yönettiği 15. Hafta mücadelesinde muhteşem oyun atılandan fazlasının da kaçırıldığı mücadelede ev sahibi takım Isparta 32 sporu 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Mücadeleye oldukça istekli ve hırslı başlayan 24Erzincanspor maçın başlarından itibaren rakibine üstünlüğünü kabul ettiren futbol oynayarak taraftarların desteğini aldı. Kaçırdığı pozisyonların ardından 18. Dakikada Kubilay Türk Yılmaz takımını 1-0 öne taşıyan gole imza attı. İlk devrede rakip Isparta 32 spora tek bir pozisyon dahi vermeyen 24Erzincanspor ilk devrenin uzatma dakikasında Ali Atınöz ile bulduğu gol ile devreye 2-0 üstünlük ile girdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ve birçok pozisyonda kaleciye takılan 24Erzincanspor attığı 2 golden çok fazlasını kaçırdı. Mücadelenin sonuna ilave edilen 4 dakikalık uzatmanın sonunda sonradan oyuna giren Enes Yılmaz ile bulduğu gol ile mücadeleden 3-0 galip ayrılarak güzel futbolunu 3 puan ile süsledi.      

Haftayı 26 Puan ile 5. Sırada tamamlayan 24Erzincanspor 16. Hafta mücadelesinde Arnavutköy Belediye spora konuk olacak. Mücadele Cumartesi günü oynanacak.