Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor’dan deplasmanda Menemen spora futbol resitali

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta play off mücadelesi veren ve Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı İzmir temsilcisi Menemen FK ile deplasmanda karşılaşan 24Erzincanspor, her iki yarıda attığı 2 golle maçı 2-1 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

TFF 2. Lig Kırmızı

24Erzincanspor mükemmel oynadığı maçta tecrübeli hoca Yılmaz Vural’a adeta saç baş yoldurttu.

Menemen İlçe stadyumunda oynanan ve Süleyman Soyutürk’ün yönettiği 23 hafta mücadelesinde deplasmanda PLAY OFF mücadelesi veren Menemen sporu 2-1 mağlup eden 24Erzincanspor Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Mücadeleye istekli başlayan 24Erzincanspor maçın ilk yarısının 43. Dakikasında takım kaptanı Gencer’le 1-0 öne geçen kırmızı şimşekler, ikinci yarıda 70. Dakikada yakaladığı kontra atakta Oğuzhan Aynaoğlu ile farkı 2’ye çıkardı. Mücadelenin uzatma dakikalarında ev sahibi takım Menemen spor 90+6’da Kemal Rüzgar’ın ayağından penaltı ile bulduğu gol ile durumu 2-1 yaptı. Mücadelede başka gol olmayınca maç 2-1 sona erdi.

Aldığı galibiyet ile puanını 42 yapan 24Erzincanspor 4. Sırada ki yerini korurken Menemen FK ise 39’da kaldı. 24Erzincanspor hafta içi Ziraat Türkiye Kupasında Ankaragücü spora konuk olacak. Hafta sonu ise sahasında Denizli sporu konuk edecek.

Üç gün önce kendi sahasında konuk ettiği Somaspor’u da 2-0 mağlup eden kırmızı siyahlılar, yoğun maç programına rağmen gösterdiği performansla taraftarını mutlu ediyor.