Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincansporda yeni transfer santrafor İbrahim Yılmaz

2023-2024 Sezonunda şampiyonluk hedefleyerek yola çıkan 24Erzincansporda teknik direktör Bülent Akan yeni takım olmalarına rağmen sezona iyi başladıklarını ve devreyi 4. Sırada tamamladıklarını belirtti.

2023-2024 Sezonunda şampiyonluk hedefleyerek

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yürüten 24Erzincansporda teknik direktör Bülent Akan 24Erzincanspor taraftarının beklentilerini bildiklerini ikinci devrede de aynı tempo ve başarılı olacaklarını ifade ederek taraftar bizlere güvensin hedefimizde bir sapma yok en kötü 2. Sırada bitirmeyi amaçlıyoruz”

Taraftarımızın beklentileri karşısında transfer çalışmalarını sürdürdüklerini ve İstanbul spordan İbrahim Yılmaz ile anlaşma sağladıklarını belirten Akan; İbrahim çok iyi bir sporcu. Bizim beklentilerimizi karşılayacak inşallah. Bizler kendisine güveniyoruz. İstanbul sporun süper lige yükselttiği takımın oyuncusuydu. Bizlerde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyoruz. Kendisi ile gol yollarında ki sorunumuzu da çözmüş olacağız. İkinci yarıya hazır bir şekilde maçlarımıza hazırlanıyoruz.

İBRAHİM YILMAZ

1994 doğumlu İbrahim Yılmaz 2005 yılında RAMS Başakşehir futbol takımında ilk lisansı çıktı. 2009 yılında aynı kulüpte profesyonelliğe geçti. Kariyerinde Darıca Gençlerbirliği A.Ş. Altınordu, Astor Enerji Şanlıurfa ve Eyüp spor gibi kulüplerde oynadı.